Tech-tirsdag: Tidligere basket-pro lancerer træningsapp på tegnsprog

Vild med træning? Så vil du synes om Shape Up, en ny træningsapp på tegnsprog, som er udviklet af den døve personlige træner Cissi Ferm, der er tidligere elite-basketspiller. Måske er Shape Up endda den første træningsapp, der er lanceret af en modersmålstalende instruktør. 

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Cissi Ferm

Shape Up er en træningsapp på tegsprog, der er på vej. Alle instruktioner og træningsprogrammer kan tilgås på tegnsprog og der er også tekster på. Med app’en kan du træne selv og fokus bliver på at forbedre din form. Du kan følge et valgfrit træningsprogram, der skal gøre dig stærkere.

App’en lanceres i en gratisversion, men får at få noget ud af træningen behøver du et Premium-abonnement. Abonnementet koster 129 svenske kroner om måneden og du får rabat ved at binde dig for 3 eller 12 måneder.

Når app’en er klar, vil det blive meldt ud.

Om Cissi Ferm

Cissi Ferm er en licenseret døv personlig træner og fystræner og kostrådgiver. Hun har været elite-basketspiller i 23 sæsoner og modtaget otte SM-guldmedaljer. Hun har også leveret til døveidrætten i form af Deaflympics guldmedalje, en VM-guldmedalje og 5 EM-guldmedaljer.

Læs mere: Cissi Ferms website