På sejltur med H.K.H. Kronprinsen på kongeskibet Dannebrog

H.K.H. Kronprinsens 50 års fødselsdag er også blevet fejret af døve og hørehæmmede. Som repræsentanter for H.K.H. Kronprinsens protektioner var Høreforeningen og Danske Døves Landsforbund i sidste uge inviteret med på en sejltur på Kongeskibet Dannebrog.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Keld Navntoft, Ritzau Scanpix for Kongehuset.dk

I lørdags fyldte H.K.H. Kronprinsen 50 år, og det kunne mærkes ved at sidste uge i Kronprinsens tegn med bl.a. Royal Run og fødselsdag. Fejringen kunne Kronprinsens protektioner også være en del af, herunder Høreforeningen og Danske Døves Landsforbund.

I anledning af H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag modtog Kronprinsen nemlig den 22. maj 2018 alle sine protektioner til reception og sejltur på Kongeskibet Dannebrog.

Det var en stor dag, fortæller Danske Døves Landsforbund, som har delt denne video på deres Facebookside: