Dansk tegnsprogsdag fejres med taler, champagne og vitser

Den 13. maj i år blev landets utallige mødre hyldet med blomster, chokolade og alskens godt. Hvad de færreste ved, er at døvesamfundets 3.500 danske medlemmer samtidig også flagede årsdagen for anerkendelsen af dansk tegnsprog, som fandt sted den 13. maj 2014.

Tekst: Cathrine Mejdal
Foto: Danske Døves Landsforbund

Afdelingen for Dansk Tegnsprog hos Dansk Sprognævn har i anledningen af årsdagen arrangeret en mindre festlig lejlighed med taler, champagne, pindemadder og kåringen af årets døvevits under hashtagget #dtsjoke. Vinderen får billetter til en værdi af 1500,-  til Døves Nordiske Kulturfestival.

Program
16.00: Velkomst ved Sabine Kirchmeier (direktør for Dansk Sprognævn)
16.10: Taler ved Ole Rønne-Christensen (Danske Døves Landsforbund), Jakob Sølvhøj (Enhedslisten) og Bo Hårdell (næstformand, Dansk Tegnsprogsråd)
16.30: Kåring af vinderen af #DTSjoke
17.00: Champagne og pindemadder
18.00: Afrunding

NB! Tilmeldingen til ovenstående er lukket.