This Close: Ny amerikansk tv-serie af og om døve

Vil vi mon se en tegnsprogs-version af Will & Grace? Det vil amerikanske tv-seere finde ud af den 14. februar, hvor en ny serie, This Close, der handler om en døv homoseksuel fyr og hans bedste veninde, der også er døv, har TV-premiere.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Out Magazine

Josh Feldman er en døv queer-skuespiller, skribent og producer fra Los Angeles. Feldman har skabt serien sammen med hans BFF, Shoshanah Stern, som også er døv.

This Close følger to gode døve venner gennem slut-20’erne og de tidlige 30’ere. Serien giver et ucensureret indblik i Michael Rosens liv (Rosen er spillet af Feldman selv) et sted, hvor han er ved at komme sig over et breakup. Vi følger også hans bedste veninde (spillet af Shoshanah Stern), som prøver at navigere gennem sin karriere som eneste døve på et PR-bureau.

Første sæson af This Close har premiere onsdag den 14. februar 2018 på Sundance Now.

Se traileren