Inspirationsdag for hørehæmmede: Få nye strategier til dit arbejde

Hvilke hjælpemidler kan jeg bruge i forbindelse med jobbet? Hvordan fortæller jeg mine kolleger, at jeg ikke kan følge med i alt? Det kan være hårdt at være den eneste med høretab på arbejde. Du kan få inspiration til at håndtere din karriere til inspirationsdag med ligesindede enten den 17. eller 18. marts.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Pixabay

I følge Høreforeningen er der omkring 300.000 danskere, der har et høretab og brug for hjælpemidler.

Netværket “Erhvervsaktive med høretab”, der hører til under Høreforeningen, afholder inspirationsdage den 17. og 18. marts. Dagene er delt op – så du kan deltage i Aarhus lørdag den 17. eller i Rødovre søndag den 18.

Dagens tema bliver “Hear Strong”, som handler om, hvordan du kan tage kontrol over dit eget liv, komme ud af offerrollen og ind i “hørekompetencerollen”. Der vil være indlæg fra dygtige fagfolk og forskellige workshops, hvor du går lidt mere i dybden på høretaktik, hørehistorier og kapitalforvaltning over din “energi-lagkage”. Der bliver også plads til lidt bevægelse, så vi får trætheden ud af kroppen på den gode måde.

Læs mere og tilmeld dig på Høreforeningens webside.

Læs også: Energi-lagkagen: Så meget kræver det at høre og Energi-lagkagen: Så meget kræver det at høre del 2

Kan du ikke komme med på selve dagen?

Så kan du melde dig ind i Facebookgruppen Erhvervsaktive med høretab, hvor der i skrivende stund er 675 medlemmer. Her deles tanker, spørgsmål og idéer om job og høretab.