Fotokonkurrence for unge med høretab

Høreforeningen opfordrer alle unge med hørenedsættelse til at være med til at vise, at unge med hørenedsættelse også er en del af samfundet ved at deltage i foreningens fotokonkurrence på Instagram. Her kan man også vinde fine præmier.

Tekst: Cathrine Mejdal
Foto: Høreforeningen

Høreforeningen har netop lanceret en fotokonkurrence, der skal sætte fokus på det at være ung og hørehæmmet. På deres website skriver de:

– For at deltage i konkurrencen skal du poste billeder på din instagramprofil og anvende det internationale hashtag #hear2stay OG det danske hashtag #hear2stayDK. Du må deltage med et ubegrænset antal af billeder. Du skal ikke være mesterfotograf eller redigeringsekspert for at være med. Du skal blot vise billeder af dit liv og din hverdag som ung med hørenedsættelse.

Høreforeningens ungdomsudvalg, der også agerer dommere i konkurrencen, tilføjer:

– Så hvis DU vil være en af de heldige vindere, så skynd dig at få smækket en masse billeder op, der viser, at du er hear2stay! Konkurrencen løber frem til Verdens Høredag d. 3. marts, hvor vinderne kåres.

Hvad kan du vinde?
Høreforeningen og dens sponsorer, Troldtekt, Tonax og Sicom, har sat disse fine præmier på højkant:

1. præmie: Gavekort på 1500 kr. til musik og events på billetlugen.dk
2. præmie: Middag for 2 på en udvalgt akustikvenlig restaurant i enten København, Aarhus eller Aalborg
3. præmie: Tonax SmartShaker trådløst vækkeur

Hvis dit billede ikke bliver kåret som ét af de tre bedste, har du stadig mulighed for at vinde. Så snart du deltager er du også automatisk med i lodtrækningen om ekstrapræmien på 2×2 biografbilletter.

Læs mere om konkurrencen på Høreforeningens web.