Danske futsal-damer sikrede sig en EM-billet

Amsterdam: Det danske døve-damelandshold i futsal er nu sikret billetten til EM i futsal for døve, der afholdes i Tampere i Finland i december i år. Det er resultatet fra kvalifikationskampene i  Holland i weekenden, hvor Danmark spillede fire kampe.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Dansk Døve-Idrætsforbund

Italien kom ikke videre
Danmark var i pulje med Tyskland, Italien, Irland og Holland, hvoraf de 4 bedste lande i puljen kommer med til slutrunden i Finland. Det blev Italien, der ikke kom med.

Døvania-spillere
Det var i weekenden et lettere reduceret døve-landshold der sikrede Danmarks deltagelse i EM til december. De otte spillere (på billedet) var Dorthe Jensen (målmand), Britt Nøhr Pedersen, Sarah Lind Niemeier, Maria Buch Klausen, Charlotte Brøndum, Emma Tietze, Anni Villadsen og Lina Lipsjavicute (målmand). Alle otte spillere kommer fra Idrætsforeningen Døvania.

Kommentar fra spillerne
Mød her Charlotte Brøndum og Sarah Lind til et interview mellem om de overstående kampe samt den sidste kamp mod Holland. Interviewet foregår på dansk tegnsprog.

Flere oplysninger kan findes på Dansk Døve-Idrætsforbunds Facebookside.