Togbiograf: Hørehæmmede Victoria vandt DSB’s julekonkurrence

Hvad kunne du tænke dig at opleve i en togtur? Det spurgte DSB om i deres julekonkurrence på Facebook, som Victoria vandt. Lørdag den 9. december blev et IC3-togsæt derfor omdannet til en biograf, så vinderen og vennerne kunne se “Pulp Fiction” på det store lærred – hele vejen fra København til Horsens.

Tekst: Cathrine Mejdal
Foto: DSB

Mere end 100 deltog i konkurrencen, og buddene var mange: en optræden af Rasmus Seebach, et besøg af den eventyrlystne Rasmus Klump – men det blev en biograftur komplet med popcorn og slik, der løb af med sejren.

Togbiograf med Pulp Fiction
I lørdags blev flexarealet i et IC3-togsæt tryllet om til en biografsal, så Victoria Vildrik Larsen fra Horsens kunne få sin ønske-togtur opfyldt og se Samuel L. Jackson, Uma Thurman, John Travolta og Bruce Willis i aktion i Quentin Tarantinos klassiker, Pulp Fiction, sammen med otte venner på den 2,5 timer lange rejse fra København til Horsens, hvor der også blev serveret frisk poppede popcorn, slik og sodavand.

Da DSB spurgte ind til, hvorfor det skulle være Pulp Fiction, sagde vinderen Victoria Vildrik Larsen:

– Fordi instruktøren Quentin Tarantino er én af mine yndlinge i filmbranchen, og det her er én af mine favoritfilm, som jeg altid bliver underholdt af at se. Den oplevelse vil jeg gerne dele med dem, jeg tager med.