Tip: Køb unikke julegaver lavet af døve fra beskyttet værksted

Skal du have noget fint til hjemmet i julen – eller måske en blød pakke under træet? Hvad med at købe noget unikt håndværk håndlavet af døve beboere på Døves Aktivitetscenter, der ligger hos CFD i Herlev? 

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Colourbox

Gennem flere år har der været en tradition med en julebazar på Døves Aktivitetscenter i Søborg, noget som for mange er en vigtig del af optakten til jul. Men julebazaren bliver ikke til noget i år på grund af nogle store ombygninger.

I stedet holder Døves Aktivitetscenter åbent fra 13.30 til 15.00 hver tirsdag og onsdag fra og med den 5. december og frem til jul. Her kan du få mulighed for at købe julepynt og julegaver i form af håndvævede viskestykker, halstørklæder, kludetæpper, børnenederdele og meget mere.

Alle de fine ting er blevet til i det beskyttede værksted, som blandt andet byder på en vævestue og en systue.

Hvor: Døves Aktivitetscenter, Generatorvej 2M, 2860 Søborg
Hvornår: Hver tirsdag og onsdag ml. den 5. december og den 20. december