Mød andre døve og hørehæmmede surfere til surf-camp 2018 i Portugal

Har du en hørenedsættelse, og er du vild med vandsport? Dansk Døve-Idrætsforbund gentager successen fra 2015 med en surf camp i Portugal tæt ved Lissabon.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Dansk Døve-Idrætsforbund

Til DDI’s sidste surf-camp var der 18 personer af sted som lærte at surfe og det var en stor oplevelse for alle.

Den næste surfcamp finder sted i Porto som ligger i Nordportugal og det er fra den 8. – 15. september 2018. Du kan vælge mellem 2 hovedaktiviteter; surfing eller kitesurfing. Det er lige meget om du er nybegynder eller har erfaring.

Campen består af værelser, opholdsrum og så er der en helt speciel surfer og kitesurf stemning, hvilket er utrolig afslappende og hyggeligt. Ofte er der vollyball bane, træningscenter, yoga og andre aktiviteter tæt på campen.

Derudover kan du tilkøbe forskellige små aktiviteter. Derudover er der også en dagstur til Porto, hvor alle bliver kørt frem og tilbage og så kan opleve Porto på egen hånd, en udflugt til en vingård og en tur til en cable park.

Prisen er mellem 4.699,- og 6.399,- alt efter om du vælger surf eller kitesurf, og om du er medlem eller ej.

Alle skal selv booke fly. Er du interesseret i at melde dig til, kan du læse mere hos Dansk Døve-Idrætsforbund.