Styr din CI-processor fra din iPhone

Står du for at skulle få opgraderet din CI-processor? Er du Apple-entusiast? Så er en af de mere spændende nyheder på markedet for høreteknologi firmaet Cochlears nyeste masterpiece Nucleus 7, som du kan styre fra din iPhone – du kan blandt andet streame telefonopkald og musik.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Cochlear

En af de nyeste CI processorer, der har fundet vej til Danmark, er Nucleus 7, der er verdens første CI lydprocessor med “Made for iPhone teknologi” – det vil sige, at processoren kommunikerer med din iPhone.

Med den nye processor kan du streame telefonopkald, videoer, musik og underholdning direkte til din lydprocessor. Og du kan bruge app’en, der er lavet til din iPhone, til at tilpasse dine indstillinger til forskellige lydmiljøer.

Mister du af den ene eller anden årsag din processor, som tilfældet tit er i forhold til mindre børn, er det gode, at der her nu er hjælp at hente, da du vil kunne finde det forsvundne via. app’en. Og således kan man måske vinke farvel til tiden, hvor man skulle tilkalde en hundepatrulje for at opsnuse det lille, men yderst livsvigtige stykke elektronik.

Derudover bryster Nucleus sig af at være 25% mindre og 24% lettere end sin forgænger, ligesom processoren har 50% længere batterilevetid.

Første dansker i gang
Den første dansker er allerede blevet tilsluttet det nye processor her i efteråret, og flere vil følge efter. Der er allerede debat om den nye processor på CI Foreningens Facebookside. Mange CI-brugere er nemlig meget nysgerrige på mulighederne med denne model, som lover en hel del.

Som udgangspunkt kan du kun få et nyt CI hvert sjette år herhjemme, med mindre der er en lægelig grund til andet. Så har du allerede et CI, må du nok vente på der bliver tid til en opgradering.

Disclaimer: Dette er reklame fra Cochlear – du kan sætte undertekster på videoen (engelsk)