DM for døve i orienteringsløb lige på trapperne

Interesserer du dig for løb i naturen – eller nyder du skoven i skønne efterårsklæder? Så har Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) netop indkaldt til Danmarksmesterskaberne for døve i orienteringsløb, som løber af stablen over to weekender i midten af oktober.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Colourbox

DM i orientering for døve foregår over to omgange, nemlig DM Sprint den 7. oktober i Travebaneparken, Amager og så er der igen DM weekenden efter, den 15. oktober, hvor DM Lang afholdes i skovene Jonstrup Vang og Lille Hareskov.

DDI forventer, at der kommer 5-7 deltagere, og muligvis vil Allan Thesbjerg også deltage. Han opnåede flotte resultater ved Deaflympics 2017.

Hvis du gerne vil deltage, skal du være medlem af en døveidrætsklub. Alle klubberne har allerede modtaget en invitation, skriver DDI. Du kan også komme og heppe på. Der vil også være andre orienteringsløbere, idet DM afholdes i samarbejde med lokale hørende klubber.

Fristen for deltagelse af DM Sprint i orientering var i mandags.
Tilmelding til DM Lang er på mandag den 25. september.

Læs mere

http://www.deafsport.dk/dm-orientering-lang-og-sprint-2017