Se billederne: Nordisk Ungdomslejr for døvblinde

Den 17-24. juli var der Nordisk Ungdomslejr for døvblinde. Otte danskere var en uge i den smukke nordstockholmske natur, hvor de lavede en masse aktiviteter under temaerne “Viden, mod og stolthed”. Se billederne derfra.

Tekst og billeder: Foreningen Danske Døvblinde

Otte danskere var afsted, og i alt deltog 36 unge døvblinde fra hele Norden.

Lejren fandt sted på Bosön Idrætsfolkehøjskole på Lidingö i den nordøstlige del af Stockholm. Højskolen ligger i smukke omgivelser med bakkelandskab, skove og direkte ud til Østersøen.

Det fælles sprog var en blanding af forskellige nordiske tegnsprog. Der blev lavet en række fysiske aktiviteter og udvekslet nordisk kultur. Også inspirerende oplæg fra døvblinde rollemodeller blev det til. Det passede fint til lejrens tema, som var: Viden, mod og stolthed.

Læs hele artiklen her.

SE BILLEDERNE

This slideshow requires JavaScript.