Libanon er medlemsland nr. 134 i WFD

Det seneste land, der har sluttet sig til World Federation of the Deaf (WFD) er det arabiske land Libanon.

Tekst: Mette Bertelsen
Foto: Colourbox

– Det er os en glæde at fortælle jer, at vi officielt er medlemmer af WFD, og vi ser frem til et frugtbart samarbejde mellem LFD, WFD og det arabiske regionssekretariat, lyder det fra Hussein Ismail, der er formand for det libanesiske døveforbund til medlemmerne på det libanesiske døveforbunds Facebookside.

Libanon er det seneste land, der slutter sig til World Federation of the Deaf, verdensforbundet for døve. Lebanese Federation of the Deaf er organisation nummer 134, der er med i den internationale sammenslutning af døve, der skal sikre døves menneskerettigheder i det enkelte land. Se de øvrige lande.

Her ses hovedbestyrelsen for det libanesiske døveforbund til et møde i Beirut.