Billetter til Miss og Mister Deaf Asia, Europe og World

70 døve og hørehæmmede personer fra 39 lande skal den 11. – 19. juli 2017 konkurrere om førstepladsen til en af de tre prestigefyldte titler (Miss/Mister Deaf Asia, Deaf Europe og Deaf World). Skønhedskonkurrencen foregår i Prag.

Tekst: Cathrine Mejdal
Foto: Miss Deaf World

– Skønhedskonkurrencens mål er blandt andet at vise, at personer med hørenedsættelse kan det samme som hørende, skriver rådet bag på deres website. Konkurrencen Miss Deaf World har eksisteret siden 2001, Miss Deaf Europe siden 2009 og Miss/Mister Deaf Asia siden 2015. Mister Deaf World og Deaf Europe startede først i 2013.

Hvem må stille op som kandidat?
Skønhedskonkurrencerne er for hørenedsatte unge mænd og kvinder i alderen 17 – 28 år. Deltagerne skal være ugifte og ikke have børn – men derudover er der intet krav om hverken højde eller modelerfaring.

Deltagerne skal bestå en række prøver
I konkurrencen bliver deltagerne især bedømt på deres udseende, personlighed og selvsikkerhed, når de optræder i hverdagstøj, aftenkjole, bikini og derudover skal de vise deres talenter i en talentkonkurrence. Deltagerne får dækket deres flybillet, ophold og diæt og kan medbringe en assistent til konkurrencen, som kan være til rådighed når de praktiske ting skal ordnes.

Tilskuerbilletter kan købes nu

 

I nedenstående video bliver man vejledt i, hvordan man kan købe billetter via det tjekkiske website. Når man kommer ind på siden, hvor man kan købe billetter, kan man vælge, hvor man vil sidde (tre felter) – og derfra vælge sæde. Afhængig hvor man vil sidde, kan billetprisen variere fra 6 euro til 21 euro. VIP-billetten koster 75 euro og inkluderer drikkevarer, buffet samt festmiddag under konkurrencen. Vil du gerne have vejledning og booke billetter udenom websitet kan det også lade sig gøre. Kontakt da arrangøren af konkurrencen på e-mailadressen josef@missdeafworld2011-2020.com

Websideadressen til billetkontoret finder I her