Kulturtip: Her kan du finde tilgængelige forestillinger

Er du teatertosset og hørehæmmet eller døv, kan du allerede nu skrive fredag den 2. juni ind i kalenderen. Her tegnsprogstolkes Glad Teaters stykke ODYSSEUS og forestillingen STATUS tekstes.

Tekst: Cathrine Mejdal
Foto: Søren Meisner (Glad Teater)

Om forestillingen ODYSSEUS
Tegnsprogstolkningen af Odysseus er arrangeret af både CPH STAGE og Danske Døves Landsforbund. Den klassiske sagnhelt, som gennem århundreder er blevet genfortalt og nedfældet af grækeren Homer nyfortolkes: her inviteres publikum med som statister på Odysseus’ eventyr, når tre skuespillere kaster sig ud i en live-transmission af den mytiske fortælling om Odysseus, rejsen og kampen for kærligheden. Skibet er ladet med både trojanske heste og historiske øjeblikke – og intet er overladt til tilfældighederne.

Køb billetter til ODYSSEUS her (vælg forestillingen kl. 18 den 2. juni)

Om forestillingen STATUS
Tekstningen af STATUS er muligt takket været app’en THEA, der kan downloades kvit og frit via App Store eller Google Play. Kan du lide Erlend Loe, vil du kunne lide Nina Faber. Baseret på en roman af Erlend Loe handler forestillingen om Nina Faber, en falleret lyriker, der aldrig har fået hverken den ros eller de litterære priser hun selv mener hun fortjener. Efter mange års skrivepause vender Nina tilbage, og med en håbefuld udsigt til et sent comeback bliver hun mødt af et samlet anmelderkorps slagtning af bogen. Som kronen på værket bliver Ninas digtoplæsning i boghandleren pludselig aflyst grundet butikkens statusopgørelse. Nina ser rødt og søger hævn.

Køb billetter til  STATUS her