Fyns Døveforening nu på plads med ny formand og bestyrelse

ODENSE: Det lykkedes ikke  første omgang, men i anden omgang blev formandsvalget klaret på en lille halv times tid, fortæller Fyns Døveforening. Foreningens nye formand hedder Frank Hansen, og han vil sidde på posten i ét år.

Foto: Fyns Døveforening / Privatfoto

Den korte proces skyldtes, at bestyrelsen havde et klart udkast, som blev godkendt hele vejen igennem, skriver Fyns Døveforening på deres website.

Frank Hansen stiller op som formand i et år, men understreger, han ikke vil beskæftige sig med interessepolitik eller forholdet til Danske Døves Landsforbund. Det vil han overlade til en anden i bestyrelsen.

Det er også kun for en periode, at den nye formand vil sidde på posten. Frank har også understreget, at han, i lighed med Jane Brøndum fra Døveforeningen af 1866, kun stiller op for et år – og håber der er en fra den nye bestyrelse, der kan tage formandsposten næste år.

Således er “krisen” afværget for nu, men det lader til, at den vil dukke op igen næste år, såfremt det ikke lykkes døveforeningerne at engagere folk til at sidde på forskellige bestyrelsesposter.

Frank Hansen er den nye formand for Fyns Døveforening.

Bestyrelsen planlægger at indkalde til konstitueringsmøde om cirka tre uger. Her kan medlemmerne byde ind på at tage ansvaret for forskellige små opgaver som ansvar for runde fødselsdage, bankoudvalg, kaffe-udvalg, ansvar for arrangementer eller hjælpe til i vedligeholdesesudvalget.

FYNS DØVEFORENINGS NYE BESTYRELSE

Formand: Frank Hansen
Sekretær: Vibeke Borup
Kasserer: Jan Thyge
Ejendomsleder: Erik Søndersø
Vedligeholdelsesleder: Thomas Knudsen
Bestyrelses medlem: Camilla Huzell
Kulturrepræsentant: Karin skorstengaard
1 suppleant : Benny Hammer (ikke med på billedet)
2 suppleant: Anki Viken