CFD-topchef går på pension

Bruno Madsen har i går meddelt CFD’s bestyrelse, at han ønsker at gå på pension fra 1. november 2017 efter mere end 16 år som chef for CFD. 

Foto: cfd.dk (Billedet viser hele chefgruppen – Bruno Madsen står yderst til venstre)

Der vil komme til at ske mange ting for organisationen i fremtiden, og derfor mener topchefen, at det er det rigtige tidspunkt at overlade tøjlerne til en anden ting, fortæller han i nyheden på deres website.:

– Vi har en ny strategiplan, der peger frem mod 2021. Vi har opsagt driftsoverenskomsten med Gladsaxe Kommune og er i fuld gang med at arbejde med de udfordringer, det giver. Der er i forlængelse af strategiplanen mange tiltag, der vil række langt frem, og som jeg finder det rigtigst, at en ny chef får mulighed for at stå i spidsen for og følge til dørs. Derfor mener jeg, at det er det rigtige tidspunkt både for CFD og for mig, at jeg går på pension.

Bruno Madsen vil hen over foråret drøfte overvejelserne om chefstillingen med bestyrelsesformanden (Lars Abel, red.), og på bestyrelsesmødet den 22. juni vil der blive fremlagt et forslag for bestyrelsen vedr. stillingens næste besættelse.

LÆS MERE

Hele nyheden på CFD’s webside