Musical-hittet “Saturday Night Fever” tegnsprogstolkes

Få en unik tegnsprogstolket oplevelse af musicalen ‘Saturday Night Fever’, som er baseret på filmen af samme navn og er den klassiske historie om ung kærlighed, forelskelse og kampen for at lykkes og blive til noget. Det er første gang musicalen vises på dansk jord – og der er kun to forestillinger, der tegnsprogstolkes: en i Aarhus og en i København. Book allerede nu din billet!

Af Maiken Vingum Vestergaard

Mange kender 70’er klassikeren med John Travolta som den unge Tony Manero, der forsøger at bryde med sin sociale arv. Filmen blev en bragende succes og gjorde med et slag John Travolta verdenskendt. Nu er en dansk musical-version af filmen med blandt andet Silas Holst, Bodil Jørgensen og Allan Olsen på rollelisten lige på trapperne.

Det er lykkes at få en aftale i stand med musicalens bagmænd om to enkeltstående tegnsprogstolkede forestillinger i henholdsvis Aarhus og København. Kom og få alle de største Bee Gees hits tegnsprogstolket og oplev et brag af en dansemusical med landets dygtigste dansere, et stort live-orkester samt flotte Silas Holst i hovedrollen: Book din billet til den tegnsprogstolkede forestilling allerede nu!

Den tegnsprogstolkede forestilling i Aarhus foregår den 7. juni 2017 kl. 20:00, og du skal da med, ik’? Desuden er billetprisen i Aarhus på kun 198 kr. (+ 20 kr. oveni i gebyr), så det er en chance, du ikke skal misse!

Køb din billet her

Du skal bruge ovenstående link, når du køber dine billetter til den tegnsprogstolkede forestilling, da man har booket pladser til både publikum og tegnsprogstolkene i et bestemt område i koncertsalen.

NB! Billetterne til de bookede pladser kan købes frem til 31. april 2017 og de tilbageværende ledige pladser vil efter 1. maj sættes til salg for det øvrige publikum.

Læs mere om Musikhuset i Aarhus og forestillingen her

Et lignende arrangement vil også komme til at foregå i København, men den endelige dato er ikke fastsat. Siden her vil blive opdateret løbende med dato og bestillingslink til Københavnsforestillingen.