LOUD: Disse nyheder hittede i 2016

Redaktionen har kigget på statistikken bag LOUD – disse fem historier har toppet læsertallene.

12 ting du ikke skal sige eller gøre overfor en døv

LIVSSTIL, oktober: Denne historie er en guide til hvad man som hørende skal gøre, eller rettere, ikke gøre, når man møder en døv. Vores læsere kan lide humor, og vi lytter til jer. Flere guides fremover, det skal vi nok sørge for.

Ny dokumentarserie følger danskere før, under og efter en CI operation

KULTUR, februar: LOUD delte nyheden om, at Kanal 4 lancerede en ny dokumentarserie om danskere, der fik CI. Der er ingen tvivl om, at CI er et populært emne, specielt fordi mange døve og hørehæmmede har eller overvejer at få CI.

Tolkecenter Danmark indgivet konkursbegæring

AKTUELT, august: LOUD var det første medie, der breakede, at et af Danmarks største tolkefirmaer gik konkurs. Siden fulgte vi lidt op på tolkeområdet. Et stort emne, som vi egentlig gerne vil dække mere, da det er ret aktuelt og vigtigt.

Konflikt ulmer omkring norske Signo: Anklages for audisme

AKTUELT, december: Denne historie siger noget om, at LOUD faktisk har en hel del læsere, der følger med fra Norge. Det må være, fordi døves kultur over hele Norden er relativt ens, og sprogbarrieren mellem dansk-norsk ret minimal.

DSB i front med at ansætte handicappede: Døve og hørehæmmede kan passe arbejdet bedre end hørende

AKTUELT, april: Denne historie blev lagt ud den 1. april og var altså en aprilsnar – men den var så positiv, at mange troede på den! Arbejdsmarkedet interesserer mange – især de gode historier.