TETO.nu: Tolkekvalitet er også at gøre det nemt for brugerne

Anders Kirchheiner fra TETO.nu mener, at det skal være nemt at booke tolk – og at en app til tolkebestilling kan spare en pæn del af tolkebrugernes tid og samtidig sikre, at de rette informationer går gennem.

Kigger man forbi tolkefirmaet TETO.nu, der har adresse i indre København, kommer man nærmest direkte ind i et lyst og luftigt lokale, hvor 26-årige Anders Kirchheiner sidder klar til at tage imod.

TETO.nu har netop lanceret en tolkebestillings-app, der blev klar til download og brug i tirsdags.

Læs også: Teto.nu lancerer ny tolke-bestillings-app

Det er Anders Kirchheiner selv, der står for tolkeplanlægning, HR, kunde/brugerkontakt samt andre ad hoc opgaver. Og så er han, som døv, selv tolkebruger. Derfor går han op i, at tolkningen ikke blot skal være i top, men også, at det skal være nemt for brugerne at bestille tolk.

skaermbillede-2016-12-08-kl-19-37-56

Hvordan fungerer en app-bestilling i praksis?

Når man bestiller gennem mail og SMS skal man huske på mange ting. Vores app er opbygget efter en skabelon, med de oplysninger som vi skal bruge for at gennemføre en booking. Både brugeren og vi spares derved for en del kommunikation frem og tilbage. Det er nemt at bruge app’en og man samler sine bestillinger et sted. Brugeren bestemmer selv, om han eller hun, efter bestillingen er givet, vil kommunikere over mail eller SMS.

Hvorfor har I lanceret en tolkebestillings-app?

Vi har sat os op efter at gøre noget nyt og med app’en mener vi, at vi kan løfte vores service til brugerne og sikre en lettere bestillingsproces.

Hvad skal der ske her efter at I har lanceret?

Nu er det planen at se, hvordan brugerne tager imod app’en. Det er derfor bevidst, at vi har valgt at starte simpelt, så vi derefter udbygge app’en i forhold til de behov vi oplever hos brugerne.

Er det ikke mange penge at kaste efter sådan et projekt, når prisen presses ned?

Jo, men jeg ser det som en investering. Det er vigtigt at vi står ved at fastholde og løbende forbedre vores service, da vi med et frit tolkevalg inden for social- og jobtolkning stadig har en stor motivation for at bidrage til forbedringer af servicen og den generelle tolkeoplevelse hos brugerne. Det er samtidig også fundamentet i vores koncept i TETO.nu, at vi til enhver tid skal tillægge faglighed, kvalitet og service stor vægt. Markedet går måske på nuværende tidspunkt den anden vej, men vi tror helt klart på, at kvalitet og service uanset hvad er en stor og vigtig del af fremtiden.

Kan man booke tolk hos jer på andre måder?

Ud over app’en kan man selvfølgelig booke tolk på andre måder. Det er vigtigt med flere muligheder, så vi tilpasser os brugernes i forhold til hvordan de ønsker at bestille tolk. Udover app’en er vi også tilgængelige på sms, mail, FaceTime, Skype samt via vores hjemmeside. Alle kontaktoplysningerne kan findes på vores hjemmeside.

OM TETO.NU

TETO.nu er en servicevirksomhed, der har sit fokus på at levere tegnsprogstolkning til døve og hørehæmmede tolkebrugere. TETO.nu er stiftet i 2012 og startede med at levere tolkning fra januar 2013. TETO.nu har i alt 8 tegnsprogstolke og 2 kontormedarbejdere. TETO.nu er ejes af Anders Kirchheiner, der også står for den daglige drift og administration.

www.teto.nu