DDI: Vi afholder EM i gokart næste år

Vi skal stå for værtsskabet for det uofficielle EM i gokart for døve sommer 2017, fortæller Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) på deres website.

EM i gokart vil blive afholdt den 24. juni 2017 ved Vandel Gokart i Jylland, og Castberggaard Højskole vil danne rammerne og omgivelserne for møder og indkvartering m.v. for alle deltagere. Dansk Døve-Idrætsforbund er klar til at tage opgaven, da de har haft rigtig gode erfaringer med værtsskabet for VM i golf i sommers.

Arbejdsgruppen, der skal arrangere EM i gokart vil bestå af Louise Peitersen og Joachim Thor Krøyer fra DDI, Thomas Jørgensen fra Vandel Gokart og gokartkøreren Laurits Dahlstrøm, som bliver DDI’s projektleder for EM Gokart 2017 i Danmark.

DDI lover, at de vil løfte sløret for flere informationer i slutningen af januar 2017.

LÆS MERE

DDI: EM Gokart 2017 kommer til Danmark