Samarbejdsaftale med DDI ophævet

I foråret 2016 indgik LOUD og Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI)  et samarbejde om at udveksle viden og at dække idrætsarrangementer.  Samarbejdet skulle blandt andet også sætte gang i udviklingen af en ny sportssektion hos LOUD.

Samarbejdet har været en succes for begge parter.

Til trods for dette er DDI og LOUD blevet enige om, at tiden er inde til at ophæve samarbejdet, fordi begge parter er enige om, at begge skal kunne handle uafhængigt af hinanden.

Mette Bertelsen fra LOUD har sat stor pris på kontakten med DDI:

– Oprindeligt skulle LOUD primært dække kultur, arrangementer og livsstil – men i forbindelse med samarbejdet med DDI sneg sporten sig ind, og vi fandt meget hurtigt ud af, at rigtig mange af vores læsere elsker sport. Vi har fået et spændende indblik i døveidrætten gennem DDI.

LOUD vil fortsat arbejde med sportsområdet. Det er i begge parters interesse at der fortsat er en god mediedækning af døveidræt.

Idrætskonsulent André Kobberholm fra Dansk Døve-Idrætsforbund udtaler:

– Lige siden vi begyndte, at samarbejde med LOUD, kunne vi se positive resultater fra første dag. I samarbejde med os dækkede LOUD EM i håndbold og VM i golf med gode resultater. DDI kan konkludere at opmærksomheden på døveidræt er blevet større og målet med samarbejdet er opnået.

Den officielle ophævelse af samarbejdet betyder dog ikke, at DDI stopper med at levere nyheder til LOUD. Det sker bare uden at der er sammenfald i nogen form for interesser.