International døvekonference i Singapore

Kunne du tænke dig at se Singapore? Så kan du overveje dette her: Embrace diversity in Deaf Communities er temaet på en international døvekonference, der bliver afholdt til oktober. Fokusområderne er Tegnsprog, Uddannelse, Døvesamfund og Tolkning.

Det verdensomspændende døveforbund World Federation of the Deaf indbyder i samarbejde med the Singapore Association of the Deaf til konference, og man kan tilmelde sig nu. Konferencen afholdes i forlængelse af den internationale døveuge (sidste uge i september, red.) Inden det har der været ungdomslejr for unge, asiatiske døve mellem 18-35 år.

Australske Colin Allen, formand for World Federation of the Deaf, tæller ned til konferencen.

Australske Colin Allen, formand for World Federation of the Deaf, tæller ned til konferencen.

Prominente talere
Konferencen byder på seks hovedtalere. Talerne er Colin Allen, formand for World Federation of the Deaf, Debra Russell, formand for World Association for Sign Language Interpreters, Eiichi Takada, formand for Japan Institute for Sign Language Studies, Cathy Chovaz C. Psych,  professor på Kings University College of Western University, Yutaka Osugi, professor på Tsukuba University of Technology samt Gladys Tang, professor på The Chinese University of Hong Kong og direktør for The Centre for Sign Linguistics and Deaf Studies.

Den næste verdenskongres bliver afholdt i Frankrig i 2019.

10556847_1698858137065814_3432631479203696354_o

Den nuværende konference er den femte konference, der bliver afholdt i Asien

 

FAKTA
Hvor: NTUC Centre, Singapore
Hvornår: 14-16. oktober 2016
Pris: 200 USD ved tilmelding inden 30/9-2016

LÆS MERE
http://www.wfdasia2016.sg/

FACEBOOK
https://www.facebook.com/wfdasia2016/

Velkommen til Singapore
Sidst, men ikke mindst, kan du se en visuel og tegnsproget introduktion til millionbyen Singapore.