Har du en lille iværksætter i maven?

Er du kvinde og døv eller hørehæmmet? Har du boblende ideer i maven om at have din egen virksomhed og kunne du tænke dig at møde andre døve kvindelige iværksættere?

Nu har du muligheden. Den 23.-25. september er der “Power of Me” retreat, der afholdes på Gallaudet University i Washington D.C. USA. “Power of Me” er et tre dages retreat for døve kvindelige iværksættere.

Målgruppen er døve kvinder, som allerede har etableret en virksomhed og som savner at mødes med andre ligestillede. Arrangementet er også for døve kvinder, som går med en spirende ide i maven om at starte deres egen virksomhed. Kort sagt: Du kan være med, uanset hvor langt du er nået med dine iværksætterdrømme.

Jeg deltager! Skal endda være foredragsholder og tale om sex og kærlighed. Tal lige om sommerfugle i maven – de vokser og vokser i min mave. Det bliver så fedt og jeg glæder mig til at møde så mange kvindelige iværksættere samlet på et sted.

Og jeg ville elske, hvis du også deltager!

Tilmeldingen skal ske inden d. 9. september. De første ti kvinder, som tilmelder sig, får 4 timers gratis coaching med Sofia.

OM SOFIA SEITCHIK
Sofia Scheitzik er en amerikansk døv business mentor, som for 7. gang  har arrangeret ”Power of Me”. Hun er certificeret life coach og rådgiver kvinder omkring at drive forretning. Hun kommer oprindeligt fra St. Petersborg i Rusland og har stiftet netværket Global Deaf Women.

sofiahappy

LÆS MERE 
http://globaldeafwomen.com/pom16/