LOUD træder ind i agurketiden

Kære alle læsere,

I skrivende stund har vi netop rundet 900 likes på Facebook, det har vi totalt meget armene op over!

I dag er det den 1. juli og sommerferien er allerede i gang for manges vedkommende. Vejret er måske ikke strålende sol, men det er i hvert fald klassisk dansk sommer som vi kender den! I løbet af sommeren vil der være en hel masse events og arrangementer i den danske og internationale døveverden / verden for hørehæmmede.

Vi i redaktionen består af en redaktør og så en frivillig redaktion af døve og hørehæmmede skribenter, der på skift leverer forskellige nyheder, blogindlæg, tech-historier, sportsdækning mv. Normalt er vores ambition at “udkomme” mindst én gang dagligt, men i juli kan det ske, at frekvensen bliver lavere.

Hvorfor?

Fordi også vi holder sommerferie, så det betyder, at vi sender det meste af redaktionen på sommergræs i hele juli måned. Så i løbet af måneden vil der muligvis være færre nyheder herfra, med mindre der er gang i de af os, der kan finde lidt tid mellem isvaflerne og svømmeturene.

I kan dog godt hjælpe lidt aktivt!

Hvis I har nogle historier, nyheder, tips, idéer eller endda færdige artikler, så må I endelig sende indholdet til os på redaktion@loud.land. Så ser vi på vores ressourcer! Husk, at det altid er en kæmpe fordel, hvis det er med et eller flere gode billeder. Og vi hører altid gerne fra interesserede skribenter. Også hørende!

Hav det rigtig dejligt,
Redaktionen