Se den prisvindende teaterforestilling Solo Deo Gloria med undertekster

Har du tænkt på, hvordan det vil være at se en undertekstet teaterforestilling? Det kan du få svar på, hvis du tager i Betty Nansen Teatret i København på lørdag eller på søndag. Her kan du se forestillingen via. en app, der sætter undertekster på lyden.

Foto: Rumle Skafte

Her kan du nemlig downloade app’en THEA på din mobil, læne dig tilbage og nyde forestillingen med undertekster.

– Vi har altid gerne villet tekste vores forestillinger for døve og hørehæmmede, men det er ret bekosteligt. Nu er der kommet en ny teknik og vi har søgt om at komme med i et pilotprojekt, hvor vi ikke kun tekster Soli Deo Gloria,  men også Dekalog, fortæller Betty Nansens direktør, Vibeke Windeløv.

Betty Nansen Teatret genopsætter under teaterfestivalen CPH Stage det prisvindende stykke SOLI DEO GLORIA. Stykket blev overvældende modtaget af både presse og publikum, og der spilles nu tre ekstra forestillinger. Som noget nyt vil forestillingen blive tekstet. Både på engelsk for ikke-dansktalende, og på dansk for hørehæmmede.

SOLI DEO GLORIA
Soli Deo Gloria er tolv skæbnefortællinger, skabt af den prisbelønnede forfatter og dramatiker Peter Asmussen og instrueret af Thomas Bendixen. Scenografien står den unge Reumert-prisvindende Julian Juhlin for. Mød parret, der har så travlt med at skændes, at de overser deres døende baby. Soldaten, der vender hjem og skyder på uskyldige. Pigen, der kan overleve KZ-lejren, hvis hun viser bødlen kærlighed. Manden, der bruger beskidte tricks for at få eneretten til barnet … Selvmordsbomberen … Mændene, der har sex, mens verden går under .. Og to fugle, der synger, når vi alle er væk. Det handler om kærlighed – og savnet af kærlighed. Om at leve med livet, så længe man har det.

Medvirkende: Tina Gylling Mortensen, Kasper Leisner, Marie Louise Wille, Thomas Levin og Yann Coppier.

SÅDAN SÆTTER DU UNDERTEKSTER PÅ TEATER

  1. Medbring din smartphone. Hvis du ikke har en smartphone, råder teatret over nogle låneapparater.
  2. Download den gratis app Thea fra App Store eller Google Play. (Søg på Thea Dogood).
  3. Sæt telefonen på lydløs.
  4. Vælg Wifi forbindelsen TEXT. Kode: TEXTTEXT
  5. Start app’en og vælg ”dansk”. Så har du teksten til aftenens forestilling!

TID & STED
Lørdag 4. juni 2016 kl. 14
Søndag 5. juni 2016 kl. 15 og 18.

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57, Frederiksberg C

LÆS MERE
http://www.bettynansen.dk/da/oplev/forestillinger/soli-deo-gloria/

_rum0530-copy