Deaf Champions League: POK Athens fortsætter til semifinalen

I formiddags blev kampdag 2 skudt i gang. I gruppe A skulle POK Athens forsøge at spille sig i semifinalen mod CDS Huelva

Tekst: Kenneth Borg
Foto: Emilie Mahler & Nanna Hansen

Gruppe A
Vi starter i gruppe A, hvor der var lagt op til en vaskeægte gyser mellem POK Athens og Huelva. POK Athens kunne med en sejr sikre sig videre avancement til semifinalen. Ingen hold formåede at få kuglen i kassen i 1. halvleg. I 2. halvleg smøgede POK ærmerne op og så var det op ad bakke for Huelva, der indkasserede et 2-0 nederlag. Dermed er POK Athens videre til semifinalen fra gruppe A. De skal møde som nummer 1 i gruppe A møde og nummer 2 fra gruppe B i semifinalen – det bliver enten Istanbul Sessizler eller Globen Sport.

I aftens kamp kl. 18:00 får Huelva matchbold mod SSC Budapest. Med en sejr er de videre til semifinalen. Selv med et uafgjort resultat vil Huelva stå i semifinalen på en bedre målscore end SSC Budapest – med blot 1 point på kontoen. Man kan sige, at POK og Huelva har været heldige med lodtrækningen.

CDS Huelvas anfører, Iker Rodriquez Perez, i ophedet diskussion med Athens spillere på banen.

Sydlandsk temperament: CDS Huelvas anfører, Iker Rodriquez Perez, i ophedet diskussion med Athens spillere på banen.