Deafies in Drag

Der er efterhånden en del, der har turbostartet deres kendisstatus ved at optræde på YouTube eller Instagram. På sociale medier kan man finde mange, mange, der prøver kreativt på tegnsprog. En af redaktionens absolutte yndlinge er Deafies in Drag fra USA.

Læsetid: 30 sekunder
Video: 4 minutter 15 sekunder

Deafies in Drag er et lille satireshow, hvor stjernerne er to døve drag queens – komikere – der laver parodier, storytelling og kortfilm. Casavina og Selena kalder de sig, og deres makeup er fantastisk.

9 af de værste tolketyper – som du aldrig vil kunne forestille dig i din klasse

En af deres mest delte videoer er parodien af tegnsprogstolke.

“Jeg har haft både fantastiske og forfærdelige oplevelser med tolke i klasseværelset”, fortæller Casavina.

Og det er der så kommet denne video ud af.

En af de andre gode videoer er også Casavina’s makeup-tutorial, hvor h*n giver den for fuld skrue – og får makeuppet sine øjenbryn væk, ved at dække dem til med lim, for så at lægge et par nye bryn ovenpå. Hvis man vil have en demonstration af teknikken contouring, får man den her!

Hvis man gerne vil se en demonstration af, den allermest affekterede tegnsprog, er Deafies in Drag det rette sted. Tøserne kommer fra USA, så det er ASL, de taler. Alle deres videoindslag er undertekstede.

Deafies in Drag smører tykt på; både med makeuppen og selvironien.

Deafies in Drag smører tykt på; både med makeuppen og selvironien.

Videoindslagene handler både om hverdagssituationer og den pureste fantasi. En syret fantasi, om man så kan sige. Nogle gange har fine budskaber, andre gange står de bare og skaber sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.