San Francisco, USA: Få din stenovnspizza serveret på tegnsprog

Er du i San Francisco? Så skal du altså prøve en frokost eller en aftensmad på Mozzeria, som er en døve-ejet pizza-restaurant. Her er tjenerne døve, og du vil kunne bestille maden på amerikansk tegnsprog elller via internationale tegn.

Mozzeria er en lille restaurant, der ligger centralt i San Franciscos the Mission-distrikt. Menukortet byder på pizzaer og derudover også pasta og småretter. Og det er ikke hvilken som helst pizza man serverer, for de er nemlig bagt i restaurantens stolthed: En 5000 pund tung Stefano Ferrara ovn. Tjenerne er venlige, og kommunikationen foregår rigtigt nok på ASL. Ejerne, Russell og Melody Stein, er nemlig døve. Dog oplevede vi nogen forvirring, og vi fik ikke maden helt som bestilt, men de venlige tjenere rettede dog op på det, vi skulle blot væbne os med tålmodighed og vente lidt længere. Til gengæld var pizzaerne rigtig lækre og niveauet hævet over mange andre pizzarestauranter i USA.

Facts
Hvor: 
Mozzeria
3228 16th Street (ved Guerrero Street)
San Francisco, CA 94103

Læs mere:
http://www.mozzeria.com

1 comment

  1. Pingback: København i følge Maja Toft – LOUD.land

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.